STAPLES Center

The Los Angeles Clippers Lexus Courtside “Pop-Up” Club is the objective of new ownership to offer a unique experience for Clippers’ event attendees through the enhancement of a number of key areas within STAPLES Center, understanding that all improvements must be temporary and only implemented within the building during Los Angeles Clippers functions.

Temporary solutions proposed include a private VIP entrance, premium “pop-up” courtside club, fantasy suites, and a number of other upgrades. It is the owners’ goal that the visibility and exposure of engaging in these enhancements at this locale can assist in attracting new long-term fans and sponsors, while identifying Los Angeles Clippers events as their own unique destination attractions that stand out from other Los Angeles and NBA entertainment offerings. The project was designed and constructed in the offseason while the building remained fully operational.

PROJECT STATISTICS

LOCATION: Los Angeles, CA

CLIENT: Los Angeles Clippers

SIZE: 3,000 Square Feet

YEAR: 2015

PROJECT TYPE: Arena Renovation, Interior Design & Branding, Sponsor Integration & Activation

 

Principal/Founder
MEIS Architects